keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

SAUNOMISTA JA KISUMIRREJÄ

Iltaa kaikille bullakamuille! Kalle täällä taas kirjoittelee. Ihmissisko on edelleen koeajalla tässä kirjoittelemisessa, mutta ihan hyvin sillä menee. Minäpoika pidän sitä kuitenkin vielä jonkin aikaa tuolla koeajalla, ettei se vain laiskistu!


Minäpä kerron nyt vähän viime viikonlopustani. Perjantaina sattui hauska juttu. Meidän Mammalla on aina lämpimällä säällä tapana pitää terassinovea auki, koska Minäpoika olen niin kiltti, että en karkaa. Minäpoika makoilin ihan rauhassa siinä oven lähettyvillä ja arvatkaapas mikä sieltä meinasi tulla sisälle! Sellainen misu! Melkoinen kisumirri olikin, kun rohkeni astella Meikäläisen terassilla ja olisi tullut vielä sisäänkin. Se olisi varmaan tullut pyytämään minua treffeille, ken tietää.
Mamma ei ilahtunut siitä, että kisumirri meinasi tulla kylään meille. Se sama misu on ollut meidän terassilla ennenkin, se on varmaankin iskenyt silmänsä Meikäläiseen!
Porukatkin aina kotona sanovat, että minuun on hyvin vaikea olla kiinnittämättä huomiota!



Seuraavaksi kerronkin oikein hulvattoman jutun! Arvatkaapas, mitä tässä talossa tapahtui viime lauantaina? Minun ihmissiskot, eli Petra ja Marie menivät sellaiseen kuumaan sihisevään koppiin! Ja vielä ilman rihman kiertämää! Siellä ne istuivat ja kikattivat puisilla penkeillä ja heittelivät vettä sihisevään laatikkoon, joka oli täynnä kiviä!Minä Kalle-poika odottelin heitä kylpyhuoneen puolella ja kuuntelin oven takaa sitä sihinää ja kikatusta. Minäpoika en ymmärrä, mikä sen laatikon sihinässä oli niin hauskaa, kun tyttöjä niin kamalasti nauratti istua siellä! Ihmisillä on sitten halvat ja oudot huvitukset!


Mukavaa loppuviikkoa kaikille kamuilleni!

Kalle



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti